The Body Shop

  • 51 52 00 08
  • Østervåg 9 4006 STAVANGER

Selv om vi elsker miljøet, elsker det ikke alltid oss tilbake. Forurensning kan ha skadelige effekter på huden vår, men det er mye vi kan gjøre for å beskytte den (hurra!)

Drops of Youth-serien fra The Body Shop beskytter huden mot ytre påkjenninger fra miljøet, samtidig som den gir god pleie til huden. Nå får du til og med Drops of Youth Liquid Peel til kun 198,- (ord.pris: 269,-) Hvilket produkt fra serien er din favoritt?

 

Vi i The Body Shop tilbyr hud-og korppspleie basert på naturlige ingrediensen.

The Body Shops historie starter med vår grunnlegger, Anita Roddick, sin tro på noe revolusjonært: at forretningsdrift kunne være en kilde til noe godt. Med det ble The Body shop født i 1976.

Vi har alltid gjort ting annerledes, tatt det første steget, hatt selvtillit og vært modige. I dag er vår forpliktelse sterkere enn noensinne - å berike, ikke utnytte, kloden vi er en del av(Enrich not Exploit). For oss betyr det å berike mennesker så vel som naturen, dens økosystemer og ressurser. Vi er forpliktet til å jobbe rettferdig med lokale leverandører, og å hjelpe lokalsamfunn til å blomstre. Våre produkter beriker, men gir aldri falske løfter og blir aldri testet på dyr. Vi er stolte av å være originale, rebelske og å aksjonere for det som er riktig: sammen kan vi klare det! Enrich Not Exploit. It's in our hands.

Visste du at vi også tilbyr gratis sminkeveiledning der vi hjelper deg å finne e perfekte sminkeproduktene til akkurat din hud?

Kom inn for veiledning!

Våre åpningstider er:

Mandag til fredag    9.30 til 19.00

Lørdag                      10.00 til 17.00

 

Velkommen til oss!

 

 

 

Telefon:
51 52 00 08

Denne medlemsbedriften tar imot gavekort.

Type (kategori)
shopping