Shopping i Stavanger


Galleri Askeland

 
Vi har et av norges ledende urmakerverksteder med mange flinke urmakere i Stavanger sentrum og tar i mot alle typer reperasjoner/service på armbåndsur, smykker og veggur. Hjertelig velkommen til oss!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Gullfunn Valberget

 
Gullfunn - din gullsmed med 50 års erfaring. Gå på oppdagelse i vårt univers i ulike prisklasser og av god kvalitet. Stort utvalg og kjente merkevarer. Du finner oss i hjertet av Stavanger sentrum! 

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Gullkilden Herbarium

 
Gullkilden Herbarium er en lokal, familiedrevet gullsmed tilknyttet eget verksted. Vi har høy kompetanse med egne gullsmeder og gemmolog. Vi tar det meste av reparasjoner og graveringer, og gjør vårt ytterste for å hjelpe kundene med sine ønsker.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Gullsmed Bernhard Hansen

 
Fjerde generasjon gullsmed. Verkstedet til Bernhard Hansen har vært kjernen i bedriften siden 1906. Gullsmed Bernhard Hansen står for tradisjon, håndverk, estetikk med en holdning til faget basert på stolthet og respekt.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Otteren Gullsmed og Urmaker

 
Hos oss vil du også finne et stort utvalg av nydelige klokker og  diamantsmykker, samt byens eneste Georg Jensen-corner. Uansett når du besøker oss vil du treffe fagfolk, enten det er urmakere, gullsmed eller diamantfagmann.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Sølvsmeden på Sølvberget

 
Sølvsmeden på Sølvberget produserer smykker, ringer og mye annet til både han og henne. Vi importerer kun varer fra nøye utvalgte leverandører som står for høy kvalitet på sine varer.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Tone Tandrevold
 

Tone Tandrevold jobber som gullsmed, midt i hjertet av Stavanger. Hun er lidenskapelig opptatt av å designe smykker, og startet for seg selv i 2016.

Besøk nettsted

Mer info HER
  

Klær, sko, sport og fritid  //  Barn, leker, bok og papir  //  Hjem og interiør  //
Helse, hud og velvære  //  Gull, sølv og ur  //  Dagligvare og kiosk  //  Spesialiteter og tjenester