Shopping i Stavanger


Bolia

 
Bolia er en dansk møbelkjede med eget designerteam som vektlegger det enkle og funksjonelle samt ærlige materialer. Kom innom i Kirkegata 2!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Brødrene Pedersen

 
Brødrene Pedersen har lang fartstid med 140 år. Butikken har alltid vært drevet som en familiebedrift, og drives nå av fjerde og femte generasjon. Beliggenheten har alltid vært den samme, i Breigata 5. Butikken har det største utvalget i regionen av merkevarer og god design.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Clas Ohlson

 
Kjedeforhandler av elektrisk tilbehør, jernvarer, husholdningsprodukter og sportsutstyr.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Elkjøp Stavanger City

 
Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater. Kom innom i Nedre Holmegate 30!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Feel Herbarium

 
Feel er et interiørkonsept med produkter for alle hjemmets rom. Vi legger vekt på inspirasjon, produktkunnskap og funksjonalitet.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Granit

 
Granit er en butikk der du som kunde skulle kunne kjenne deg omgitt av funksjonelle varer til alle rom i hjemmet eller kontoret - en butikk som har spesialisert seg på funksjon og oppbevaring. Velkommen!

Besøk nettsted

Mer info HER
  


Illums Bolighus

 
Illums Bolighus i Stavanger har et bredt sortiment av funksjonelle og dekorative designprodukter av inter­national klasse. Designets utforming og materialevalg utfordrer de klassiske tradisjonene og kundene til fornyelse og modige valg når de skal innrede boligen.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Kitchn

 
Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl.annet: Global, Eva Trio, Eva, Eva Solo, Kitchen Aid, Ritzenhoff, Rosendahl, Riedel, Alessi, Menu, Mac, Nespresso, Stelton, Victorinox m.flere. Produktene holder høy kvalitet og profil.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Lene Interiør

 
Lene interiører en møbel- og interiørbutikk som holder til på Breitorget i Stavanger sentrum. Våre største merker er Riviera Maison, Gant Home og Scapa Home.

Besøk nettsted

Mer info HER
 

 

Moderne Vintage

 
Moderne Vintage driver med restaurasjon og gjenbruk av moderne møbler og brukskunst. Dette er stedet for retro teak, palisander, glass, vinylplater, stereoutstyr, kjøp og salg av møbler, løsøre og platesamlinger.

Vintage Mid-Century Modern Design & Art. 

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Princess Herbarium

 
Hos oss finner du stor bredde av interiørprodukter som lys, pynt, puter og pledd, gardiner, sengetøy

– alt du trenger for å skape et levende hjem med særpreg og atmosfære. 

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Th. Thormodsen jr.

 
Th Thormodsen Jr AS ble etablert i 1883 av kjøpmann Theodor Thormodsen. Butikken drives nå av 5. generasjon. Vi er regionens største belysnings butikk som ligger i hjertet av Stavanger sentrum med over 500m2 butikk over to plan.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Things With A Story

 
Design- og livsstilsbutikk med en innbydende atmosfære.

En møteplass, norske notatbøker, skrivesaker, interiør, velvære, mat & drikke.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Tilbords Herbarium

 
Vi i Tilbords vil skape livlig stemning sammen med deg. Dekke stilige bord med serviser og glass du blir stolt av å vise frem. Omgi deg med ting som fyller deg med ren og skjær glede. Dresse oss opp og ønske familie og venner velkommen tilbords. 

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Traktøren Kjøkkenutstyr

 
Traktøren Kjøkkenutstyr er butikken for matglade med et stort og variert vareutvalg av riktig kjøkkenutstyr, design og merkevarer. Traktøren Kjøkkenutstyr tilbyr kvalitet til kjøkkenet.


Besøk nettsted

Mer info HER
 


Upstairs

 
Hos oss finner du produkter som interiør, småmøbler, servietter, stearinlys, innpakning, party, gaveposer, sesongartikler, kort & tags, samt masse ting & tang. Vi importerer våre produkter direkte fra produsenter, uten fordyrende mellomledd. På den måten kan vi tilby fine varer til fine priser.


Besøk nettsted

Mer info HER


Klær, sko, sport og fritid  //  Barn, leker, bok og papir  //  Hjem og interiør  //
Helse, hud og velvære  //  Gull, sølv og ur  //  Dagligvare og kiosk  //  Spesialiteter og tjenester