Skal lede utviklingen av lysfestival

Publiseringsdato: 23. mai 2023
Stian Steen-Forgaard er ansatt som daglig leder i Stavanger Glød AS – et nyopprettet datterselskap til STAS. I tillegg til lang fartstid som leder av kommersielle og kunstneriske produksjoner, har Stian en solid erfaring med operativ og strategisk kommunikasjon og markedsføring gjennom ulike byråer, Bergens Tidende, Phantom Film og CCT Technology.
– Lysfestivalen er et viktig ledd i å videreutvikle og styrke Stavanger sentrum på vinterstid. Målet er at festivalen skal bli en årlig begivenhet som inviterer og samler innbyggerne til å oppleve, utforske og la seg bevege av lysets kraft, sier Kristin Gustavsen, daglig leder i Stavanger Sentrum AS.

Det jobbes nå parallelt med en pilot til høsten 2023, en minifestival i januar 2024, og selve lysfestivalen som skal åpne jubileumsåret i januar 2025.

– For meg er dette en veldig spennende anledning til å være med og bygge videre på det grundige forarbeidet til Claus Sigurd Petersen, styreleder i Stavanger Glød og sentrumskoordinator i Stavanger kommune. Lysfestivalen representerer et stort potensial og skal bli en unik merkevare, og jeg gleder meg til å være med på denne visuelle reisen, sier Stian Steen-Forgaard.

Vi gleder oss til Lille store Stavanger skal gløde fremover! 
 
Nyheter

Les mer