Ikon pil tilbake Tilbake

Sølvberget bibliotek og kulturhus

Siden 1987 har Sølvberget, Stavanger kulturhus og bibliotek vært byens og regionens kulturelle storstue og møteplass. Sølvberget er stedet der kunnskap, opplevelse og erkjennelse forenes. De drøye 15.000 kvadratmeterne har vært fylt med mange ulike aktiviteter disse årene. I dag forvaltes og drives Kulturhuset av det kommunale foretaket Sølvberget KF. I tillegg leier Odeon Kino, Renaa Restauranter, Barnas Kulturverksted, Café Diem og Narvesen lokaler i huset.
 

Sølvbergets dominerende virksomhet er Stavanger bibliotek med over 1,2 millioner besøkende årlig. Biblioteket i 1. etasje har åpent til kl. 21.00 hver dag. Sjekk alle åpningstidene våre

Følg oss på : 


Sølvbergets visjon:

Sølvberget skal være den beste formidleren av kunnskap for alle, og landets fremste arena for kreativitet. Gjennom opplysning og opplevelser skal trofaste gjester beholdes, og nye mennesker begeistres. Byens største møteplass skal dyrke romslighet og refleksjon.

Sølvbergets kunnskap og kompetanse skal ikke vokse i takt med byens og regionens befolkning - vi skal ligge foran. Vi skal formidle de gode historiene og være en trygg veiviser i en informasjonsjungel som stadig vokser seg tettere.

Sølvberget
Besøksadresse
Sølvberget 2, 4006 STAVANGER
Sølvberggata 2, 4006 STAVANGER

Bilder