Klikk her for å melde deg på møtet AKSJON BYPOLITIKK i Stavanger!

Aksjon BYPOLITIKK i Stavanger

Publiseringsdato: 15. september 2022
HVA ER GOD BYPOLITIKK?

Norsk Sentrumsutvikling og Stavanger Sentrum AS jobber for å styrke bysentrum. Det engasjementet deler vi med politikerne, innbyggere og næringsdrivende i Stavanger! Nå inviterer vi til å 'stikke hodene sammen' og gjøre det tydeligere hva som må til av politiske ambisjoner for å styrke Stavanger sentrum i årene framover!
Fram mot lokalvalget høsten 2023 arrangerer vi derfor AKSJON BYPOLITIKK der vi avdekker hvilket parti som på best måte prioriterer satsningsområder og -saker som vil gi en styrket utvikling av eget bysentrum - og gi heder og oppmerksomhet til det partiet som fører den beste bypolitikken. Stavanger er én av seks byer som i denne runden gjennomfører AKSJON BYPOLITIKK - de andre byene som deltar er Bodø, Fredrikstad, Kristiansand, Mandal og Porsgrunn.

Vi inviterer nå til et første møte, der målet er å gi partiene nyttige innspill i sluttspurten av sitt programarbeid.

Kristin Gustavsen fra NSU / STAS presenterer sentrale elementer i en god bypolitikk som både er allmenngyldige for alle byer og spesifikke for Stavanger. Deretter blir det noen forberedte innlegg før det åpnes for kommentarer og innspill!

I møtet presenterer vi også for første gang en ny innbygger- og medlemsundersøkelse som gir viktige signaler for hvordan tiltak og utvikling blir mottatt og oppfattet. Gå ikke glipp av den :-)

PÅMELDING

Velkommen til en viktig kveld for Stavanger!
Nyheter

Les mer