Føl deg vel med riktig badetøy fra Sørbø

Publiseringsdato: 01. juli 2024
Glede for noen og ubehagelig for andre, men fortvil ikke. Hos Sørbø i Østervåg finner de det som passer deg! 
Finn den perfekte bikinien hos Sørbø i Østervåg!

I over 50 år har Sørbø i Østervåg hjulpet kvinner med å finne det rette badetøyet, og Siri på Sørbø Undertøy vet hvor utfordrende det kan være. Hos den kjekke butikken finner du badetøy til alle kroppstyper. Med riktig kunnskap om passform, stil og komfort, kan du stråle på Solastranden, i hagen, eller ved bassenget i syden i sommer. Her er noen nyttige tips for å velge det perfekte badetøyet for sesongen:

1. Kjenn din kroppstype
For å velge en bikinistil som passer deg best, er det viktig å kjenne din egen kroppstype. Er du mer pæreformet, timeglassformet eller atletisk? Velg en stil som fremhever dine beste trekk og får deg til å føle deg vel. 

2. Velg riktig passform som passer deg 
Passform er nøkkelen til komfort og selvtillit. Sørg for at bikinitoppen gir tilstrekkelig støtte og dekning, samtidig som den ikke strammer eller gnager. Underdelen skal sitte godt på hoftene uten å være for stram eller løs.

3. Vurder stil og form på designet
Bikinier kommer i et bredt utvalg av stiler, fra triangel-topper til bandeau-stiler og high-waist underdeler. Velg en stil som passer din personlige smak og gir deg den ønskede dekningen og støtten. Kanskje du foretrekker en badedrakt? De gir en flatternde passform som fremhever kroppens naturlige former og utvalget av passform er større enn det har vært på lenge. 

4. Ta hensyn til aktiviteter 
Tenk på hva du skal gjøre mens du bruker bikinien. Skal du svømme, sole deg eller delta i vannsport? Velg en bikinistil som passer til aktivitetene du har planlagt, og som gir deg bevegelsesfrihet samtidig som den sitter godt.

5. Kvalitet og materialer
Sjekk kvaliteten på stoffet og sømmene for å sikre at bikinien vil vare lenge og beholde sin form og farge gjennom sesongen. Velg materialer som tåler sol, saltvann og klor for å sikre langvarig komfort og stil. 

 6. Prøv og tilpass
Ikke nøl med å prøve flere størrelser og stiler for å finne det perfekte bikinien/badedrakten for deg. Ta deg tid til å justere stropper og lukninger for å sikre en perfekt passform.

7. Vær selvsikker
Viktigst av alt, bær bikinien med selvtillit og stolthet uansett hvilken form eller størrelse du har. Husk at skjønnhet kommer i alle former og størrelser, og det viktigste er at du føler deg komfortabel og fornøyd med deg selv!

Håper du fikk noen gode tips her og du klar til å finne den perfekte bikinien som vil få deg til å føle deg vell og stråle nedover jærstrendene i sommer. Sørbø undertøy hjelper deg med glede,  og om du trenger litt ekstra tid eller råd til hvilket badetøy som passer deg.

Velkommen innom!
Guide

Les mer