Hos oss i Østervåg 6 låner vi ut sjakkbrikker helt gratis - kom innom!

Fancy a game of chess? You can borrow the pieces for free in Østervåg 6 (pink house on the corner).

Gjør deg klar for et parti utendørssjakk!

Publiseringsdato: 27. juni 2022
Du har kanskje sett at det står to sjakkbord på Lars Oftedals plass (ved krysset Østervåg/Klubbgata) i sentrum? Sjakkbrikker kan du låne gratis hos oss i Østervåg 6! Våre åpningstider er 10-19 hverdager og 10-16 lørdager.

Fancy a game of chess? You can borrow the pieces for free in Østervåg 6 (pink house on the corner). Opening hours are 10-19 weekdays and 10-16 Saturdays.
Over hundre sjakkbord er nå plassert rundt om i landet takket være Sjakk & Samfunn - i Stavanger er vi heldige å ha fire av dem! Med god støtte fra Gjensidigestiftelsen, SR-Bank Stiftelsen og Sparebank1-stiftelsen Østfold Akershus, legger Sjakk & Samfunn til rette for lavterskel sjakkaktivitet på fritidsklubber, bibliotek, seniorsentre, park og byrom. Et fantastisk fint bidrag som vil føre til at flere oppdager gleden ved å spille sjakk i årene som kommer.

I tillegg til sjakkbordene på Lars Oftedals plass finner du også to sjakkbord i Bjergstedparken, og i juni 2022 ble også verdens største sjakkbrett avduket her. Brettet måler 11,5 x 11,5 meter og den største brikken, kongen, er 180 cm høy og veier 220 kg!

Vi har fått på plass en god utlånsordning for sjakkbrikker slik at det blir lett for alle som ønsker å slå seg ned for et parti. Kom innom oss i Østervåg 6 for gratis lån av brikker og test de nye bordene neste gang sola skinner!
Nyheter

Les mer