HER. Siddistilbudene slipper vi onsdag, 12. juni kl. 21.00! Vi teller ned til kjekke dager i byen!
 "/>

Gled deg til Siddisdager Vår 2024

Publiseringsdato: 02. juni 2024
Endelig er det snart Siddisdager igjen! Lille store Stavanger byr på flotte tilbud og det blir kjekke aktiviteter for både store og små. De ekstra kjekke tilbudene kan du se i BYENappen som kan lastes ned HER. Siddistilbudene slipper vi onsdag, 12. juni kl. 21.00! Vi teller ned til kjekke dager i byen!
 

Torsdag 13. juni

Byens butikker har kjekke tilbud og Hillevåg veterankorps spiller på Arneageren kl. 16:30-17:30.

Denne torsdagen braker det og løs med hysterisk gode improvisatører på Folken. Gjør deg klar for en latterfylt kveld der deltakerne improviserer latterlige scener med forslag fra publikum! Synk ned i stolen, nyt et glass og kos deg med 'jysla goe humor!' Ta turen til MagasinBlaa, butikkene deler ut herlige muffins, makroner og mozell til alle besøkende.

Ta turen innom Torgterrassen i dag! Her skjer det mye kjekt med konkurranser, vaffler og mye mer! Følg de på Instagram å få med deg det som skjer!
 

Fredag 14. juni

Gode tilbud i byens butikker og endelig er det klart for fantastisk stemning på Mablis i Vålandskogen. Du kan kjøpe billetter til fredagen her!


Ta turen til MagasinBlaa, butikkene deler ut herlige muffins, makroner og mozell til alle besøkende.


Lørdag 15. juni

 • Gode tilbud i byens butikker.
 • Marked på Torget med mange av byens kreative sjeler kl. 11:00-16:00
 • Såpeboblelek på Domkirkeplassen kl. 12:00-16:00
 • Kjekke aktiviteter for barn på Domkirkeplassen. Idrettsrådet er på plass fra kl. 12:00-15:00
 • Gratis popcorn på Arkaden i 1. etasje kl. 12:00-15:00
 • Gratis ansiktsmaling i 3. etasje på Arkaden kl. 12:00-15:00
 • Barnas bruktmarked på Arkaden kl. 12:00-15:00
 • Barnas Mablis i Vålandskogen kl. 11:00-13:00
 • Kjekke aktiviteter hos Sprell Stavanger kl. 12:00-15:00
 • Ta turen til MagasinBlaa, butikkene deler ut herlige muffins, makroner og mozell til alle besøkende
 • Lyst å møte en ballongartist? På MagasinBlaa får besøk kl. 12:00-15:00
 • Ta turen til Herbarium og benytt deg av gode tilbud på senteret sine tilbud og få gratis is fra kl. 12:00
 • Prøv dine ferdigheter på Torget når Flaks sjonglering kommer kl. 14:00-16:00
 • Kom og prøv lykken ved Odeon Kino Stavanger. Rogaland fylkekommune er på plass og skal dele ut kjekke premier fra kl. 12:00
 • Mannskoret Canentes synger lystige toner i 3. etasje på Arkaden kl. 13:00
 • Mablis i Vålandskogen kl. 15:00-23:00

Internasjonal kulturfestival på Tou Scene
 

Hjertelig velkommen til å feire Internasjonal kulturdag på Tou 15. - 16. juni.  Dette blir noen dager hvor alle samles for å hedre og utforske den rike mosaikken av kulturer som beriker samfunnet vårt, og hvor vi feirer forskjellene som forener oss. På Tou ønsker de å skape et rom for dialog, utforskning og feiring av kulturelt mangfold.

Gjennom samarbeidet med FLAM Norge ønsker de å fremheve de ulike tradisjonene, kunstformene og perspektivene som gjør verden til et fargerikt og spennende sted å være. Tou inviterer dere til å bli med oss på en reise med musikk, dans, kunstutstillinger, matopplevelser og samtaler som utforsker hva det vil si å være en del av det globale fellesskapet! Les mer her!

Arrangementet er gratis.

Veteranbåtens dag


15. juni arrangeres det årlige veteranbåttreffet ved Steinkarkaien ved Geoparken/Oljemuseet i Stavanger kl. 11:00-15:00 med kjekke aktiviteter for alle aldre og mulighet til å gå om bord i båtene.

MS Sandnes vil ligge ved kai ved Geoparken hele dagen og har salg av is, pølser, brus, kaffe m.m. om bord i den store salongen øverst i båten, der en kan sette seg med kaffekoppen og nyte arrangementet eller gå ut på dekk og ha hele oversikten.

Det blir gratis turer med veteranbåter fra Steinkarkaien til Vågen i Stavanger og tilbake, hele dagen. Det er bare å møte opp og gå om bord.

Les mer om det detaljerte programmet her.

Pre-Loved salg hos ReLi


ReLi selger nydelige brukte designer- og kvalitetsklær gjennom sitt «Pre-Loved Salg». I anledning Siddisdagene starter prisene fra 150kr, så gode muligheter for å gjøre noen kupp. De har funnet frem en kolleksjon av sommerklær (kjoler, skjørt, bluser, gensere mm.) fra kjente designere som ByTimo, Holzweiler, Ganni, Zimmermann og FWSS. Kom innom for en hyggelig handel - det er kaffe på huset og salg av smakfulle raw cakes fra Coco Kanel.

Ta turen innom ReLi som ble startet i Sandnes/Stavanger i 2020 og er den ledende aktøren for utleie av designer- og kvalitetsklær. 
I 2022 flyttet ReLi inn i 2. etasje i Kirkegata 13, hvor de hjelper kvinner med å finne nydelige klær til sine spesielle anledninger. ReLi er en opplevelse! Gjennom sine showroom og nettside leier de ut klær, tilbyr rens & reparasjon, og levering & retur fra dørmatten. Sirkulær mote skal være gøy og enkelt!

Hjemkjøring av varer


Lever varene i Østervåg 6 innen kl. 15:00 torsdag og fredag og innen kl. 14:00 lørdag, så kjører vi dem gratis og utslippsfritt hjem til deg.

Vinn en fantastisk bag fylt med mange kjekke premier fra byens butikker!


Handler du i tidsrommet 13. juni kl. 10:00 og 15. juni kl. 14:00 kan du være med å vinne en stor bagg fylt med mange kjekke premier.
Det du trenger å gjøre er:
 • Handle hos en av byens medlemmer. Oversikt finner du her!
 • Ta vare på kvitteringen, skriv navn og telefonnummer bakpå kvitteringen.
 • Kvitteringen kan leveres inn her: Østervåg 6, Postkassen i tunellen på Arkaden eller MagasinBlaa i 1. etasje ved trappen opp til 2. etasje.
Frist for å levere inn kvitteringer er 15. juni kl. 14:00!

Ta med deg familien, venner og få med deg trekningen av den heldige vinneren kl. 15:30 inne på Arkaden i 3. etasje!


Vi gleder oss til å se dere alle under SIDDISDAGER i Lille store Stavanger!

Programmet oppdateres! 

Nyheter

Les mer