Her hjelper de deg å dekke 17. mai bordet

Publiseringsdato: 08. mai 2023
Det nærmer seg 17. mai og vi gleder oss til å samles rundt bordet og feire nasjonaldagen. 
Planlegger du å dekke bordet for feiring hjemme, men er usikker på hva du skal pynte med eller hvordan?
Her har du en guide over butikkene som inspirerer og som virkelig vet hvordan å ønske gjester velkommen til bords!


BRØDRENE PEDERSEN
 
Er en del av Designforevig-kjeden med sine 4 flotte butikker i regionen. De er kjent for sitt rike designutvalg og for den gode kundeopplevelsen. 
Butikken har et stort utvalg av glass, duker, pyntegjenstander og servise. Ta turen innom butikken i Breigata for å se de flotte oppdekkede bord, og få råd til hvordan du kan dekke opp til fest.
-Få mer inspirasjon her  
 

HUSFLIDEN 
Husfliden har lang fartstid i den gamle huset i Kirkegata. Er du på jakt etter tekstiler og servietter som kan friske opp 17 mai bordet? Ta turen hit. Her får du nydelige håndvevde materialer som varer i generasjoner. de har også et bdert utvalg av bånd for de som ønsker å være kreative.
-Få mer inspirasjon her

GRANIT 
Holder til på Torgterrassen og har alt til din borddekking. Perfekt om du ønsker å ha det enkelt, og nordisk design som passer til et hvert hjem. Her får du duker, krukker, servise og vaser som skaper stemning på den store dagen!
-Få mer inspirasjon her 
 

UPSTAIRS 
Holder til på Herbarium og har garantert detaljene du leter etter til din 17. mai feiring. Upstairs har blant annet Norges største utvalg av servietter. Du får og festartikler, bordpynt og interiørvarer her. 
-Få mer inspirasjon her

ILLUMS 
Nydelig dansk design på i første etasje på Torgterrassen. På jakt etter unike skatter med høy kvalitet? Finn dine favoritter blandt lekre serviser og dansk design på sitt beste her. 
-Få inspirasjon her 
 

LENE INTERIØR 
Ekslusivt, blått og vakkert bord i år? Hos Lene Interiør finner du det lille ekstra som gjør 17. mai bordet til ekstra lekkert. Her finner du 17. mai servietter, servise og lysholder som setter stemningen for den store dagen. 
- Få inspirasjon her


God feiring!
 
Guide

Les mer