Her kan du quizze i byen

Publiseringsdato: 07. september 2023
Her har du en knippe med kjekke quizze steder i Lille Store Stavanger. Enten du er en lokal luring, student eller en nyskjerrig besøkende, er det alltid tid for en kjekk quiz. 
1. Fri bar 
Tid:
Hver mandag kl. 20.00 
Få den beste starten på uken med quiz på Fri i Fargegaten. Dette er plassen for deg som er deg selv, liker å synge av full hals og danse som ingen ser på. Sjekk ut det som skjer på Fri bar her!

2. Martinique
Tid:
Hver tirsdag kl. 20.30
Byens eldste og kanskje gjeveste pubquiz. Plassene fylles opp raskere enn kaffekopper på en mandag morgen, så kom tidlig for å få den quizzlestol;) Baren finner du på Nytorget 14, rett ved Pedersgata. Sjekk ut hva som skjer på hos de her!

3. Cardinal Pub
Tid:
Hver tirsdag kl. 19.30
Her kan du teste kunnskapene dine i det meste mellom himmel og jord. Her er det førstemann-til-mølla regler gjelder her. Du vil ikke gå glipp av andreetasjens quizhimmel. Få med deg det som skjer på Cardinal her!

4. The Irishman Pub 
Tid: Hver tirsdag fra kl. 20:00
På toppen av Sølvberget finner du en av de eldste irske pøbbene i Stavanger. Tradisjonell quiz med Quiz master, Alice. Løft glasset og gjør dere klar for en god og tradisjonell quiz. Sjekk ut mer om Irishman her!

5.  Folken
Tid: Hver tirsdag kl. 20.00
Den gamle, trofaste quizen på folken ruller videre. Her får du en quiz som ikke tar fra deg nattesøvnen. Gå for gull i Folkens fine, Akvariet bar i 1. etasje. Sjekk ut mer om hva Folken byr på i høst her!

6. Blåveis
Tid:
Hver onsdag kl. 19.00
I hjertet av Stavanger finner du platebaren og kanskje Stavangers mest rocka quiz! Her handler det om vinyl og poeng og god stemning. Book et bord, samle fem helter i laget ditt og kom til Søregatas sjarmør. Sjekk ut her! 

7. Werners Dilemma
Tid:
 Hver onsdag kl. 20.00
Velkommen til quiz for de smarte som ser smarte ut. Ta med deg venner og kos dere med kunnskap, snacks og noe godt i glasset. Her kan du booke bord eller bare droppe innom. Her er det faste to runder med spørsmål og en med musikkquiz. Sjekk ut mer om Werners Dilemma her!

8. Lervig Local
Tid: Hver onsdag kl. 19.00
Her er det bare å samle troppene for på Lervig får dere 5 forskjellige kategorier med 5 spørsmål i hver, premier til vinnerne og taperlaget får velge en kategori til neste gang! Sjekk ut mer om Lervig her!

9. Gnu Bar
Tid: Hver torsdag kl. 20.00
Gnu´s ukentlige quiz er en høydere for tankecellene dine. Her er det bare å samle troppene og sette farten mot en kjekke kveld med den gode musikken, og det gode selskapet her!

10. Cirkus
Tid: 
Hver første fredag i måneden
Velkommen til fargerik quiz hos Cirkus i fargegaten. Her er reglene enkle, maks 6 personer pr lag og du må bryne deg på gåter uten å bruke internett;) Sjekk ut mer om Circus her!

11: Garmen 
Tid: 

12: Frøken Pil
Tid: 

13: Show bar
Tid: 

14: Finkel
Tid: 

15: Champs
Tid:


17: På Kornet
Tid:  

Dette er noen av de kjekke quizzene i byen, og flere er det. Du må gjerne oppdatere oss om du kommer noe som må legges til eller bli tatt vekk. 
Guide

Les mer