arrowTilbake

IDDIS – byens nyeste museum

Publiseringsdato: 01. februar 2022
I hjertet av Gamle Stavanger finner du byens nyeste museum og en av de koseligste kafeene. IDDIS er to museer i ett, en liten oase av en uteplass og en kafé med mat du ikke får andre steder. 
Norsk hermetikkmuseum har alltid lokket folk på vandring i Gamle Stavanger inn for å lære mer om en av de viktige pilarene i Stavangers historie, hermetikkindustrien. Nå kan du kombinere opplevelsen med å forstå mer av trykkerivirksomheten som vokste fram og ble stor i Stavanger, parallelt med hermetikkindustrien. På IDDIS møtes disse to historiene og du forstår hvorfor og hvordan de henger sammen. 
Det nye bygget sklir godt inn i idyllen i Gamle Stavanger og når sola stikker fram, er dette et av de luneste stedene du kan nyte en kaffe, et smørbrød med sardiner eller reker, noe godt i glasset eller kanskje til og med en komlemiddag!
På IDDIS åpnet kafeen for publikum i fjor sommer, og museene sto klare på seinhøsten. Så i vår er det kanskje på tide å være turist i egen by og utforske de nye attraksjonene og spisestedene byen har å by på?
Les mer om IDDIS her: iddismuseum.no/

Andre nyheter