Grete Kverneland og Cesilie Kverneland

Et farvel med tungt hjerte

Publiseringsdato: 21. februar 2024
Det er med et lite hjertesukk vi meddeler at etter 18 fantastiske år i Stavanger, må Oleana dessverre si farvel til butikken i Kirkegata. De ønsker å invitere alle innom den siste måneden for å hilse på, og legge igjen en hyggelig hilsen. Cesilie som driver butikken ønsker å dele noen ord med hele byen!

"Jeg, Cesilie Kverneland og min mor Grete Kverneland, har hatt gleden av å være en del av denne butikkens reise fra begynnelsen av. Jeg tok over som butikkleder etter min mor da hun gikk av med pensjon, og sammen har vi opplevd utallige øyeblikk av glede, vennskap og fellesskap som bare en butikk som Oleana kan skape.
 

De siste årene har vært utfordrende for mange, og dessverre har vi nådd et punkt hvor det ikke lenger er bærekraftig å holde butikken vår her i Stavanger. Vi har gjort alt vi kunne for å unngå denne beslutningen, men når realiteten er som den er, må vi se fremover og takle endringen.
 

Det er umulig å beskrive Oleana kun som en klesbutikk. Oleana er en del av menneskene og historiene som har blitt skapt her gjennom årene. Vi er utrolig takknemlige for våre trofaste kunder som har støttet oss gjennom alle disse årene. Dere har ikke bare vært kunder, men en del av vår Oleana-familie.
 

Historiene som har utspilt seg i denne butikken er uvurderlige. Fra lokale kunder som har kommet innom jevnlig for å finne det perfekte plagget til spesielle anledninger, til besøkende fra fjern og nær som har delt sine egne historier og erfaringer med oss. Oleana har vært et sted hvor mennesker har møtt hverandre, delt øyeblikk og knyttet varige bånd.
 

Vi er stolte av å ha delt vår lidenskap for kvalitet, kunst og kultur med dere alle. Oleana har alltid vært mer enn bare klær; det har vært et sted hvor håndverk møter historie og relasjoner skapes på tvers av landegrenser og generasjoner.
 

Vi vil aldri glemme de hjertevarme historiene vi har vært en del av her i Stavanger. Fra ambassadører til nygifte par og deres voksende familier, har hver enkelt av dere satt dype spor i våre hjerter. Vi har alikevel et håp om at vi kanskje en dag kan komme tilbake til Stavanger - derfor håper vi at dere fortsetter å følge oss, og ikke glemmer oss.

Med kjærlighet og takknemlighet, Cesilie Kverneland Butikkleder, Oleana Stavanger


Alle er velkomne til å komme innom butikken en siste gang før de stenger dørene den 20.mars. Byen er takknemlig for mye smil,  positivitet og fargeglede som dere har delt i Kirkegata, og resten av byen. Dere vil bli savnet! 

 

Nyheter

Les mer