Vårens vakreste eventyr 

Publiseringsdato: 12. mars 2024
Stavanger vinfest arrangeres for 24. gang 13. mars-16. mars!
Byens beste restauranter lager denne festivalen sammen og byen er klar for å få besøk av flere av europas fremste vinmakere, vinimportører, samarbeidspartnere og ikke minst vinglade gjester. Du finner ingen by i Skandinavia med så mye matkultur som Stavanger. Vi har en fantastisk beliggenhet rett i matfatet på Jæren og dette blir utnyttes til det fulle og du er velkommen!

 

Program & Billetter 

 

Vintoget 13. mars - Vintoget er festivalens mest populære event. Her samles flere hunder gjester i vintog-grupper over hele byen og går mellom restauranter og barer for å smake på vin og mat.
Dette arrangementet er dessverre utsolgt!

The Lunch 14. mars - Alle restaurantene som er med på Stavanger Vinfest, skal sammen lage den ENESTE lunchen du må få med i 2024. Skulle du ønske du kunne smake på alle de fantastiske vinene og all den deilige maten på alle restaurantene under Stavanger Vinfest, så VOILA! 
Dette arrangementet er dessverre utsolgt!

The surprise dinner 15. mars -  The Surprise Dinner er et super sosialt event, hvor du som gjest vil bli bedre kjent med nye mennesker, matprodusenter, dyktige vinmakere og vinfestens 10 restauranter som både samarbeider (og konkurrerer) om å gi deg en best mulig opplevelse denne kvelden. Ikke lenger mulig å reservere bord. Fristen gikk ut 10. mars

Vin, Øl og Cider messe 16. mars - Årets vinmesse flyttes fra ett lokale som tidligere år til en hel gate under i 2024! Stavanger vinfest inviterer til Vin, Øl og Sider messe i Solskinnsgaten Øvre Holmegate. Alle stedene mellom Hotel Victoria og Gaffel & Karaffel fylles med vin, sider og øl produsenter. Stavanger vinfest er opptatt av å være med å skape en levende by – i år gjør de det med å inkludere handelsstanden enda mer. Les mer og kjøp billett her!

Hjertelig velkommen til Stavanger Vinfest 2024!

Nyheter

Les mer