arrowTilbake

Vinterferie i Stavanger sentrum 2022

26. februar - 6. mars er det vinterferie i Stavanger og byen bugner av aktiviteter for både store og små! Her på byen.no finner du en oversikt over de aller fleste arrangementene, fordelt på de ulike dagene, slik at du enkelt kan navigere deg rundt og finne akkurat det du har lyst til å få med deg.
Som du kan se i programmet er det noen arrangement/aktiviteter som kun foregår én dag, mens det finnes flere aktiviteter som du kan få med deg hver dag. Her er en oversikt over det som skjer hver dag:

Isbanen som står ved Norsk Oljemuseum er åpen hver dag med skøyteutleie fra 12.00-18.00. Siste åpningsdag er søndag 6. mars, så her er det bare å snøre på seg skøytene og ta seg noen runder mens du fortsatt har sjans!

Utstillinger og aktiviteter som er åpne hver dag:
  • Oljens øyenvitner på Norsk Oljemuseum
  • Svein Tang Wa med «Inn i mi tid» på Sølvberget i Sølvberget galleri
  • Fugleløype og fugletegninger på Stavanger museum
  • Isbjørnuke på Arkeologisk museum

Du finner åpningstidene til museene i vinterferien her:
Gode tilbud!
Med bibliotekkort fra Sølvberget kommer barnefamilier gratis inn på alle museene til MUST (Museum Stavanger) i ferien. I tillegg reiser barn gratis i uke 8 og 9 på Rødnes Fjordcruise.

Gå videre til full dagsoversikt HER.

Husk at serveringsstedene er klare til å ta i mot deg enten du er på jakt etter en lunsj eller middag, en kopp kaffe eller en drink! Se vår oversikt på serveringssteder her. Er det shopping du ønsker å bruke fridagene på? Her finner du gode tips til steder å shoppe!

Andre nyheter