Ikon pil tilbake Tilbake

Spiseriet, restauranten i Stavanger konserthus

Våre lokaler:

Et besøk i Spiseriet er en opplevelse for flere sanser enn smaken. Vi er så heldige at vi kan ønske velkommen til fabelaktig utsikt til fjord og fjell, og det å holde til i et av Europas flotteste konserthus gjør at vi har et kulturtilbud ulikt noen andre restauranter. Lokalene er store, åpne, lyse og velkomne, og parkeringshall så å si like utenfor inngangsdøren gjør at det er lett å komme til og fra.
 

Flinke ansatte:

For oss i Spiseriet er god mat og god service det aller viktigste. God mat og god service fortjener hverandre. Det ene kan ikke overleve uten det andre. God service for oss er ikke bare kunnskap om mat og vin, men også kunnskap om mennesket. Vi jobber hardt for å skape uforglemmelige matopplevelser, enten det er snakk om en enkel lunsj eller en mange timer lang middagsopplevelse. Topptrente kokker lever for å se muligheter i råvarene, og smilet til gjestene. Vi tilbyr middag, lunsj og perfeksjonerte baropplevelser, og er åpne for så vel uanmeldte besøk som reservasjoner for større og mindre grupper.
 

Lang erfaring:

Å skape en god restaurant er en komplisert affære. Våre gjester betaler for en opplevelse utenom det vanlige, og da er det nøyaktig det vi skal levere – hver gang. Det krever kunnskap og kompetanse, og vårt team har mye erfaring å hente fra. Hos oss kan du derfor være sikker på at du vil forlate lokalene mett og fornøyd. Hjertelig velkommen skal du være til vår restaurant i sjøkanten i Stavanger.
 

Vår visjon:

Spiseriet er et sted for gode opplevelser som lenge sitter i minnet til våre gjester. Et besøk hos oss skal være smakfullt, ærlig og overraskende. Vi elsker mat, drikke og å være et godt vertskap, og gleder oss til å dele vår entusiasme med deg! Vi vet at hemmeligheten for suksess ligger i detaljene, og vi har som mål å skape et restaurantbesøk perfekt tilpasset hver enkelt gjest. Det er kjekt å spise god mat sammen med kjekke folk. Det kan til og med være kjekt å spise med kjedelige folk, hvis bare maten er god nok. Og det er den hos oss.


Vi ønsker hjertelig velkommen til Spiseriet og en matopplevelse du ikke vil glemme!

Check Tar BYENgavekortet
Check Tar digitalt BYENgavekort
Besøksadresse
Sandvigå 1, 4007 STAVANGER
Postadresse
Sandvigå 1, 4007 STAVANGER

Bilder