Julebyen Stavanger 2023

Kjenner du det på kroppen? Enten skuldrene går litt opp når julestria trenger på, eller om skuldrene senkes litt med den nydelige lukten av nybakte pepperkaker - det er ingen tvil, julen er rett rundt hjørnet! Stavanger sentrum bugner over av stemningsfulle aktiviteter for store og små, og du skal ikke traske langt for å få huket av punktene på to do-listen. Få shoppingen unnagjort, ta deg en svingom på isbanen, dra på julemarked og la barna levere ønskeliste i Nissepostkassen. Kom til byen for en nydelig førjulstid!

Julemarked IsbanenPepperkakebyen Øvrig program Åpningstider og hjemkjøring English summary 

Isbanen

Vinterlykken er å kunne ta seg en piruett på isbanen, er det ikke? Braksuksessen gjentas, samme sted til samme tid - isbanen er tilbake!

Isbanen finner du på Kjeringholmen like ved Oljemuseet. Under åpningstiden kan du leie deg skøyter og det er stemningsfull belysning og musikk på banen. Det er også bord og benker under tak så her er det bare å ta med niste og legge familieutflukten til Kjeringholmen! Lørdager og søndager er det åpent i kiosken og du kan få kjøpt vafler, pølser og noe varmt i koppen. Parkeringsplass finnes like ved om du kommer med bil.

Åpningstider og skøyteutleie Skoler og barnehager
Isbanen er i utgangspunktet åpen døgnet rundt, men vi trenger noen timer på morgenen til å preparere isen. Så om du kommer før skøyteutleien åpner i helgene kan det være at du må vente litt. Isen pleier å prepareres mellom kl. 08:00 og 10:30 i helgene.

Følgende åpningstider gjelder for skøyteutleien:
Man-fre kl. 16:00-20:00
Lør-Søn kl. 12:00-18:00

Isbanen er åpen fra lørdag 25. november 2023 til søndag 3. mars 2024. Julaften er skøyteutleien stengt, ellers er det åpent alle dager under hele perioden.

Pris for å leie skøyter er 50,- per par. Har du med egne skøyter er det helt gratis!