Julebyen Stavanger 2023

Kjenner du det på kroppen? Enten skuldrene går litt opp når julestria trenger på, eller om skuldrene senkes litt med den nydelige lukten av nybakte pepperkaker - det er ingen tvil, julen er rett rundt hjørnet! Stavanger sentrum bugner over av stemningsfulle aktiviteter for store og små, og du skal ikke traske langt for å få huket av punktene på to do-listen. Få shoppingen unnagjort, ta deg en svingom på isbanen, dra på julemarked og la barna levere ønskeliste i Nissepostkassen. Kom til byen for en nydelig førjulstid!

Julemarked IsbanenPepperkakebyen Øvrig program Åpningstider og hjemkjøring English summary 

Øvrig program

Julebyen Stavanger byr på utrolig mange nydelige opplevelser i førjulstiden, og her finner du en oversikt over de større julearrangementene. For komplett oversikt over stort og smått som skjer i førjulstiden kan du også sjekke Hva skjer-kalenderen for full oversikt fra dag til dag!

Julefargegaten Julemarked i Pedersgata 27 Julemarked i Gamle Stavanger Julegrantenning Tenning av julefasader i Vågen O Tou med din glede Jul i Valbergtårnet Julestemning i gatene Hele programmet 
Lørdag 2. desember kl. 10:00 åpner Julefargegaten - ingen desember uten! Alle serveringsstedene og butikkene i gaten har pyntet seg til jul og snakkes om julenisse, julestemning, julemusikk, juledrikke, julesnacks og enda mere jul! Fysen på julestemning? Da tror vi Julefargegaten kan være lurt å besøke!

Bøker & Børst arrangerer selvfølgelig sine årlige julekonserter:
Meberg Julekonsert – 14. desember kl. 20:00
Jul i Fargegadå VOL VIII – 21. desember kl. 20:00