Julemarked i Byparken 2024

Førjulstiden i Stavanger er virkelig noe for seg selv! Byen pyntes med de fineste julelys, butikkene dekorerer vinduene med nisser og girlander, lyden av julemusikk brer seg og gatene fylles med julestemning - alle sansene kjenner at julen nærmer seg. Kanskje er vi så heldige og får et dryss av snø?

Er du nysgjerrig på å være en del av denne magiske førjulstiden i Byparken? Under generell info finner du mye av det du trenger å vite som utstiller på julemarkedet. Under fanen "Juleboder" finner du mer informasjon om de fem ulike utstiller-kategoriene. Og sist, men ikke minst, klikk deg inn på "Slik søker du" om du har lyst til å bli med!

Generell infoJuleboderSlik søker du
 
Foto: Morten Golimo

Midt oppi Stavangers nydelige julestemning bygger vi et vakkert julemarked i Byparken hvor man kan finne de unike gavene, ta med noe smakfullt i hånden, kjøre hest og kjerre eller få med seg en liten førjulskonsert. Byparken forvandles til det beste stedet i byen for julestemning, og vi søker håndverkere, matprodusenter, kunstnere og kreative sjeler - enten du jobber profesjonelt eller på hobbybasis. Kvalitet er nøkkelordet, og vi ønsker et julemarked som viser den brede variasjonen i det vår flotte region har å by på!
 
 
Foto: Morten Golimo

På disse sidene finner du informasjon for deg som er interessert i en bod på julemarkedet - klikk deg rundt og fyll ut en søknad! Har du spørsmål? Ta kontakt med oss - vi gleder oss til å høre fra deg!
 
 
Foto: Morten Golimo