Shopping i Stavanger

Klær, sko, sport og fritid  //  Barn, leker, bok og papir  //  Hjem og interiør  //
Helse, hud og velvære  //  Gull, sølv og ur  //  Dagligvare og kiosk  //  Spesialiteter og tjenester

Oppdag unike butikkskatter når du rusler gjennom byens koselige gater, her er butikker for enhver smak og lommebok.

Klær, sko, vesker, t-skjorter, puter, pledd, vaser og lamper - i Stavanger sentrum finner du alt det du har lyst på. Her er mange av de kjente kjedene som Dressmann, Helly Hansen og Hennes & Mauritz representert, men også unike butikkskatter som Things with a Story, Lene Interiør og Rolfsen.  

Stavanger har et passe stort sentrum med korte avstander og mange gågater. Her ligger butikkene på rekke og rad som perler på en snor, nye og gamle, små og store butikker om hverandre. Arkaden, Herbarium og Magasin Blaa er byens tre kjøpesenter, hvert med sitt eget særpreg og unike butikkmiks. Vi har laget en oversikt over butikker i byen slik at det skal være enkelt for deg enten du er på jakt etter en gave, nye klær eller skikkelig god kaffe.
 

Klær, sko, sport og fritid 


Angel Dameklær

 
Angel Dameklær holder til i Kirkegaten 5, og er forhandler av merker som Masai, Part Two, Soaked in Luxury og Bessie jeans.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Anna Malena

 
Anna Malena er en flott klesbutikk for damer som holder til i Østervåg 17.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Benetton

 
Velkommen til Benetton barn (barneklær 0-12 år) på MagasinBlaa, 3. etasje. Butikken vår er på 200 kvadratmeter, og den eneste Benetton barn i Sør-Rogaland.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Bergans Brand Store Stavanger

 
Bergans Brand Store Stavanger ligger i Nygata 9. I butikken på 250 kvadratmeter finner du et stort utvalg av Bergans-produkter og inspirasjon fra gulv til tak.

Besøk nettside

Mer info HER
 

 

Bik Bok Arkaden

 
Bik Bok er en internasjonal motedestinasjon. Den typiske Bik Bok-jenta er trendbevisst, leken og inspirerer med sin personlige sprudlende livsstil. Hun har ett øye rettet mot det nyeste fra catwalken, og det andre mot Skandinavisk street-style.

Besøk nettsted

Mer info HER
 

 

Byens Skomaker

 
Byens Skomaker med skomakerfrue holder til i lekre lokaler i Søregata! Heling og såling av sko er bare en brøkdel av hva de kan hjelpe deg med. Her limes og sys det i både sko, jakker, vesker o.l, nøkler kopieres og kniver slipes. Trenger dine sko nye snorer, impregnering eller litt fresh farge? Sjekk deres utvalg!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Capone

 
Elegant, klassisk og moteriktig for unge og voksne. Kvalitet og kjente merkevarer. Capone er et førstevalg for bevisste herrer som ønsker personlig veiledning og service.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Carlings

 
Carlings er et skandinavisk retail merke med hovedfokus på denim. Stikk innom den flotte butikken i Klubbgata 9, kanskje du finner din nye favoritt-jeans?

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Change Lingerie

 
Change Lingerie er en spesialforretning med undertøy, badetøy, strømper og nattøy for dame. Vi har alltid et spennende og bredt sortiment av basis- og motevarer, samt spesialprodukter som sportsundertøy, amme-bh og mye mer.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Chillout Travel & Outdoor

 
CHILLOUT TRAVEL & OUTDOOR er en spesialbutikk for små og store eventyr – innenfor reise og friluftsliv. Vårt mål er at folk skal bruke mer tid på opplevelser – og vi skal inspirere, veilede og tilrettelegge for ditt neste eventyr

Besøk nettsted

Mer info HER
 

 

Claire

 
Claire Group er et internasjonalt motehus med danske røtter. Våre kolleksjoner gjenspeiler et totalkonsept for moderne motebevisste kvinner.

Besøk nettsted

Mer info HER
 

  

Cubus

 
Som en av Skandinavias største kleskjeder tilbyr Cubus smarte, stilsikre valg til hele familien. I de oversiktlige butikklokalene finnes alt fra søte kjoler, premium jeans og høyaktuelle fritidsklær til et stort utvalg undertøy og ullundertøy for barn og voksne.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


DAY Birger et Mikkelsen

 
Hos oss finner du moderne, klassisk og etnisk design smeltet sammen i bohemsk vintageinspirert stil. Velkommen til vår bohemske verden av deilig hverdagsluksus, fashion og interiør på DAY BIRGER ET MIKKELSEN.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Deguy

 
Deguy har over 40 års erfaring med salg av moteklær til dame. Vår førstehåndskunnskap gjør at du her kan finne klær du garantert kommer til å elske. 

Besøk nettsted

Mer info HER
 


DesignAZUR

 
Vi har fokus på klær i ypperste kvalitet. Egen regntøysavdeling med moteriktig regntøy med tilbehør!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Dick & Daisy

 
Dick & Daisy er en glad og retro undertøysbutikk for damer og herrer. Vi fører kjente merkevarer av høy kvalitet.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Din Sko

 
Hos DinSko finner du aktuelle sko for alle stiler som passer deg og den du er, akkurat her, akkurat nå. Her finnes alt for en trendy hverdag eller en glitrende festkveld. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


DNA Stavanger

 
DNA - spennende, morsomt og trendy - skoene som fremhever din personlighet. Hver DNA butikk er unik med sine ansatte og sin kolleksjon, og vi liker det sånn. Det gir deg muligheten til å finne riktig sko til akkurat ditt DNA!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Dressmann

 
Dressmann og Dressmann XL dekker alle kvalitets- og prisbevisste menns klesbehov. Våre kolleksjoner spenner fra fritid og basistøy til konfeksjon.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Fjällräven Brand Center

 
Velkommen til den offisielle Fjällräven Brand Store i Stavanger. Vi tilbyr personlig service for å hjelpe deg til ditt neste utendørseventyr.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Gerry Weber

 
Gerry Weber er ett dynamisk livsstilsmerke. Spennende, moderne, feminint og klær med høy kvalitet. Gerry Weber åpner opp for nye muligheter uten å miste stilen de fokuserer på. Stilen som går igjen i kolleksjonene er moderne og sofistikert.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Gina Tricot

 
Gina Tricot er en av Skadinavias mest ekspansive og fremgangsrike butikkjeder, kjent for å presentere nyheter hver uke og moteriktige klær til attraktive priser.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Haust

 
Her finner du klær i flotte farger og eksklusive kvaliteter som er av norsk design tilpasset den skandinaviske kvinnen. Har du ikke besøkt butikken enda, så er et besøk å anbefale.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Helly Hansen

 
Butikk som selger varemerkets yttertøy, klær for en aktiv livsstil samt sko og tilbehør for folk i alle aldre.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Hennes & Mauritz Arkaden

 
H&M Arkaden tilbyr konseptene dame, herre, mamma, H&M+, barn, sport, undertøy og kosmetikk. Her kan du finne alt du trenger til sesongens stilige antrekk, fra topp til tå og innerst til ytterst med tilbehør som smykker, skjerf, vesker og sko. Velkommen til en god handleopplevelse hos H&M!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Holzweiler Items Stavanger

 
Holzweiler er et norsk klesmerke som nå har flyttet inn i Søregata 19. De fører moderne klær med fokus på kvalitet og unike detaljer.

Besøk nettsted

Mer info HER
 

 

Husfliden Stavanger

 
Hos Husfliden Stavanger finner du håndplukkede produkter skapt av lokale og nordiske designere. Butikken er fylt av kultur og tradisjon, og vi er opptatt av nordisk design og egenart. 

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Intersport Stavanger

 
Du finner oss midt i smørøyet av Stavanger sentrum. Som Intersport-butikk er vi en del av verdens største sportskjede og kan da tilby deg et meget bredt sortiment av sports- og fritidsrelaterte varer. Har vi det ikke i butikken, gjør vi vårt aller beste for å skaffe det!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Junkyard

 
Junkyard har siden oppstarten i 2002 hatt sine røtter i nordisk street- og skatekultur. Som en av de første e-forhandlerne innen skate og streetwear har vi gaten i blodet og dette gjenspeiles i vårt unike sortiment.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Kant Butikken

 
Lokalt klesmerke fra Jæren, inspirert av Jærens vakre omgivelser. Klærne designes på huset og silketrykkes for hånd i Stavanger. Lokalt håndverk og arbeidskraft er i fokus. Bærekraftig. Kvalitet.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Katharina

 
Katharina har fantastisk utvalg i reiseprodukter, sko og vesker. Skulle det mot formodning regne i Stavanger eller omegn, finner du både støvler og regnkåper!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Levi's Store

 
Dongeripioner fra 1873 med et stort utvalg av bukser, uformelle hverdagsklær, jakker og tilbehør.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Lien Design

 
Lien Design tilbyr egendesignede, håndsydde klær - hovedsakelig kjoler. De har både selskapskjoler og hverdagsantrekk, i tillegg til assesoarer og sko. Lien Design tilbyr skreddersøm (syr klær på bestilling etter kundens mål) og har en fullt utstyrt systue i butikken hvor de også gjør mindre sømarbeid for kunder - alt fra å legge opp bukser og skjørt til reparasjoner og redesign/omsøm av gamle klær.

Mer info HER
 


Lilleba Konseptbutikk

 
Lilleba Konseptbutikk i Stavanger har klær til hele familien.

Butikken er lys og luftig, og skal gjenspeile Lillebas idé: å bidra til å skape pur hverdagslede i våre kunders liv.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Lindex

 
Lindex er en av Europas ledende motekjeder med rundt 460 butikker i 19 land og salg online over hele verden gjennom tredjepartspartnerskap. Lindex tilbyr inspirerende og prisgunstig mote, og sortimentet inkluderer flere ulike konsepter innen damemote, barnemote, undertøy og kosmetikk.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Made with Hart

 
Vi har jobbet med å perfeksjonere skjorter og dresser siden 2009. Vi tilbyr i dag både egne kolleksjoner og en målsøm tjeneste. I vårt målsøm program tilbyr vi deg perfekt passform og unik design, alt etter din personlige preferanse.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Monki

 
Monki tilbyr fantstisk mote til konkurransedyktig pris - vi er lidenskapelig opptatt av mote og vi ønsker å gjøre en forskjell. Velkommen til Monki!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Mrs. Capone

 
Raffinert og dristig, sober og klassisk. Mrs Capone favner bredt i smak og stil. Vi har herlige fritidsklær, festantrekk, antrekk til jobb, tilbehør og de lekre fristelsene en strengt tatt ikke trenger, men bare må ha.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


New Yorker

 
Finn de siste trendene hos NEW YORKER – alt til en lav pris. Ved siden av ung mote, denim, sports og streetwear tilbyr vi også accessories, sko og undertøy.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Nordaker Bunader

 
Nordaker Bunader er en spesialforretning for rogalandsbunader. Du kan velge mellom syv kvinne- og to herrebunader. Vi har også sko, vester og annet tilbehør.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Norrøna

 
Norrøna-butikken i Stavanger fører hele kolleksjonen, både sommer og vinter. Her finner du alt du trenger av klær og utstyr til friluftsliv, skigåing, fjellturer og jakt.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Oleana

 
Oleana er et norsk tekstilfirma etablert i 1992 som produserer alt på egen fabrikk i Norge. Vår ambisjon har alltid vært å lage vakre klær med et design og en kvalitet slik at folk kan bli glad i dem.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


PIP Stormote

 
Vi selger moteklær fra str. 42 og oppover. Vi har et av landets største utvalg i alt fra jeans, topper, tunikaer, festtøy, yttertøy og badetøy med tilbehør. Kom innom for en titt!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Rolfsen

 
Rolfsen har unik beliggenhet i hjertet av Stavanger sentrum. Motehuset har helt siden oppstarten vært ensbetydende med kvalitet, merkevarer, klassisk stil og høy servicegrad. Velkommen til Rolfsen!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Salomonsen

 
Salomonsen AS har lang erfaring og gode fagkunnskaper innenfor de beste merkene i bransjen som Wrangler, Levi's, Dovre og mange flere.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Selected

 
I Mediegården i Stavanger finner du Selected. Vi fører merkene selected homme og selected femme!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Session Stavanger

 
Siden 1988 har Session levd og åndet for brettkulturen. Det gjør vi enda, og det har vi tenkt å fortsette med...

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Sig & Sue

 
Sig & Sue er en nydelig butikk i Østervåg 45, rett nedenfor Fargegaten i Stavanger sentrum. Butikken byr på klær og tilbehør fra mange ulike merker - merker som du elsker og merker som du ikke finner noen andre steder i Norge. En unik kolleksjon som gir deg en helt unik garderobe!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Sko du sett!

 
Ecco Shop Stavanger har fått et ansiktsløft og endret navn til Sko du sett! Nytt navn, litt nye merker, men fremdeles drevet med pasjon, kjærlighet og med de beste skoselgerne på jobb. 

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Skogstad

 
Ren samvittighet, aktiv, kreativ og kompetent.
Skogstad har helt siden 1937 laget attraktive sport- og fritidsklær til hele familien. Vi har høyt fokus på miljø, etikk, design, kvalitet og funksjonalitet til fornuftige priser.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Skoringen

 
Skobutikk med et bredt utvalg til hele familien. Vi er opptatt av å gi kunden en god opplevelse.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


SO

 
SO er butikken som har alt en kvinne kan ønske seg. Lekre klær, sko, vesker, smykker, inspirerende motebøker og deilige duftlys.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Sørbø Undertøy

 
Sørbø Undertøy fører undertøy, badetøy, nattøy og strømper. De største leverandørene til Sørbø Undertøy er Triumph og Chantelle.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Volonté

 
Vår store passion er butikk og det å være her for dere kunder. Vi elsker å hjelpe med og bygge garderober og finne plagg som passer til hver enkelt. Volonté sitt mål er å inspirere deg som kunde og ta deg med inn i vårt store klesskap med veiledning, varme og gode råd. Er du fornøyd, er vi fornøyd!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Volt Fashion

 
Volt Fashion er et multibrand konsept for menn som kombinerer de beste skandinaviske merkene med et utvalg internasjonale merker. Velkommen til Volt!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Østervåg Sko

 
Østervåg Sko ble etablert i 1974. Hyggelig betjening og god service er en selvfølge hos oss. Vi vil gi deg et godt utvalg av komfort i ulike kvalitetsmerker.

Mer info HERKlær, sko, sport og fritid  //  Barn, leker, bok og papir  //  Hjem og interiør  //
Helse, hud og velvære  //  Gull, sølv og ur  //  Dagligvare og kiosk  //  Spesialiteter og tjenester